Vibrerande trosor – Bästa i test

Inte riktigt vad du letade efter?

Klicka här för att se ett mycket större utbud av vibrerande trosor.

Alla de testade vibrerande trosorna

Appstyrd vibrator

Lovense Lush 2

4.5/5
Trosvibrator

OhMiBod Club Vibe II

4.1/5
Candy Trosvibrator

Magic Motion Candy

3.5/5
Fjärrstyrt Vibrator

Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator

4.5/5
Röd bulletvibrator

Screaming O Panty Vibe Fjärrstyrda Vibrerande Trosor

4.1/5
Trosvibrator i hand

CalExotics Fjärrstyrd Trosvibrator

4.5/5
Fjärrstyrd vibrator

Screaming O Panty Vibe Fjärrstyrda Vibrerande Trosor

4.8/5
Butterfly vibrator

Realov Lydia I Smart Butterflyvibrator​

4.2/5
Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Lovense Lush 2 Appstyrd Vibrator

  Testvinnare

  90%
  Design
  81%
  Användarvänlighet
  92%
  Kvalitet
  54%
  Pris
  85%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.5/5
  Kundomdöme:
  4.1/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Appstyrda Lovense Lush 2 Vibrerande ägg räcker i hela 3 timmar när den är fullt laddad och kan därför erbjuda orgasm efter orgasm. När den laddat ut kan man enkelt ladda upp den igen genom USB-uttaget. Att låta din partner de dig njutning även när man inte är fysiskt nära är både upphetsande kan vara väldigt intimt. Vissa fjärrstyrda vibratorer fungerar bara om man är i samma rum, men Lovense fungerar oavsett avstånd så länge mobiltelefonen med appen är inom 14 meters räckhåll. Din partner styra den från var som helst genom sin smarttelefon eller till och med en smartwatch.

  Dess unika form stimulerar både din g-punkt och klitoris för ännu mer intensiv njutning. Den har också en väldigt bekväm form, och är gjord av len silikon som känns skön mot huden. Den erbjuder starka vibrationerna vilket gör att den inte alltid är den mest tystgående vilket är bra att veta om du känner dig äventyrlig nog att ta med lekarna utanför sovrummet.

  Appen är dessutom mer än en fjärrkontroll. Du kommer aldrig tröttna på Lushs vibrationer eftersom du inte begränsas till att utforska de 10 befintliga mönsterna. Du kan skapa dina egna mönster tack vare appen och kan dessutom koppla vibrationerna till musik. Tänk på en låt som får dig att känna dig sexig – med Lovense kan du bokstavligen talat känna musiken.

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper Lovense Lush 2
  Vibrationsmönster 10 olika + obegränsat i appen
  Längd 13 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vattentät Ja
  Batteritid 150-180 minuter
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 14 m
  Liten vibrator med appstyrning

  Enkel att hantera

  1 of 3

  Klitoristimulering

  2 of 3

  Långt batteriliv

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Lovense Lush 2

  Videor

  Sammanfattning

  Så för att sammanfatta är Lovense Lush 2 en trosvibrator som stimulerar både g-punkt och klitoris, räcker i 3 timmar och är perfekt för långdistans eftersom den kan styras genom en app. Den är dessutom 100% vattentät, så om du vill ta ett extra sexigt dopp i poolen eller njuta i duschen finns det inget som håller dig tillbaka. Appen är kompatibel med iOS och Android, men tyvärr fungerar dock inte appen med en Huawei smartphone.

  Tyvärr får du inte med några trosor, och äggvibratorn kan inte heller fästas på trosorna. På grund av formen sitter den dock ändå ganska bra, men om du letar efter en vibrator du kan ha på dig medan du går omkring mycket på en offentlig plats kan en annan vibrator vara ett bättre alternativ. Den är också ganska dyr, men mycket värd priset eftersom den är en av de absolut bästa vibratorna du hittar på marknaden och kommer med oändligt med spännande möjligheter.

   

  OhMiBod Club Vibe II Trådlös Klitorisvibrator

  Nybörjarvänlig

  95%
  Design
  85%
  Användarvänlighet
  70%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  68%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.1/5
  Kundomdöme:
  3.9/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Vad som står mest ut med OhMiBod, och anledningen till dess namn, är dess musikläge. Om du ställer in den på musikläget så vibrerar den i takt till musik eller ljud runt omkring. Om att dansa med din partner på en nattklubb hetsar upp dig, tänk dig att göra det med denna vibrator i trosorna! 

   

  OhMiBod Club Vibe II ger även dirty talk en helt ny mening. Om du ställer in vibratorn på musikläge så vibrerar den även när folk talar omkring dig – din partner kan bokstavligen talat ge dig en orgasm genom att tala till dig.

   

  Förutom musikläget har OhMiBod 5 olika vibrationslägen. Vibratorns form är utformad för att passa diskret och bekvämt i trosorna, och vibratorn är tyst nog att den kan användas ute bland folk utan att dra någon uppmärksamhet till sig.

   

  Vid köpet av OhMiBods Club Vibe II får man även med ett par sexiga trosor och en förvarningspåse så att man enkelt kan ta med sig vibratorn i handväskan, redo att användas när som helst! Denna fina lilla vibrator kommer med en USB-laddare för enkel laddning och en fjärrkontroll för enkel kontroll.

   

   

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper OhMiBod Club Vibe II
  Vibrationsmönster 5 olika + musikläge
  Längd 9,5 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vattentät Nej
  Batteritid 120 minuter
  Material Medicinsk plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 5-6 m
  Vibrerande trosor

  Medkommande sexiga trosor

  1 of 3

  Diskret fjärrkontroll

  2 of 3

  Perfekt formad för att passa i trosorna

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Lovense Lush 2

  Videor

  Sammanfattning

  Jag älskar konceptet av Club Vibe II och designen är utmärkt, men tyvärr fungerar den inte så bra som man hade hoppats. Det betyder inte att det inte är vibrerande trosor värda att köpa – du kan få massor av njutning genom Club Vibe II, men jag ser större potential. Många andra kunder delar min åsikt, och anser att vibrationerna inte är kraftfulla nog och att Club Vibe inte är tillräckligt finkänslig för ljud. Därför tycker jag att Club Vibe II är perfekt för nybörjare som vill ha en bekväm, diskret vibrator och som inte önskar att ha en vibrator som är för stimulerande och kraftfull… än. Om du letar efter dina första vibrerande trosor rekommenderar jag varmt denna, och jag har mycket höga förhoppningar för framtida produkter av OhMiBod.

  Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

  Prisvärd!

  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  85%
  Design
  80%
  Användarvänlighet
  70%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  98%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  3.5/5
  Kundomdöme:
  3.3/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Magic Motion Candy är en läckerbit som erbjuder överraskande starka vibrationer för sin lilla storlek. Appen är innovativ och låter dig koppla upp vibrationerna till ljud och musik, chatta med en partner på långdistans och låter till och med din partner skapa vibrationerna med sitt finger live! Candy är gjord utav len silikon och har en batteritid på en imponerande 240 minuter. Så varför gav jag den bara 3,5 stjärnor?

  Tyvärr så har den en del problem med Bluetooth-anslutningen. Eftersom appen är en av de största fördelarna med denna vibrator kan jag därför inte ge den fler stjärnor. Det är svårt att koncentrera sig på sin njutning när man behöver koppla om vibratorn till appen gång på gång. Med tanke på att priset är så lågt kan man förvänta sig någon nackdel, och Bluetooth-kopplingen är det problematiska med Candy.

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper Magic Motion Candy
  Vibrationsmönster 7 + oändligt i appen
  Längd 7,9 cm
  Diameter N/A
  Vattentät Stänktålig
  Batteritid 240 minuter
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd N/A
  Uppladningsbar Vibrator

  Liten vibrator som passar bra i trosorna

  1 of 2

  En uppladdning räcker i upp till 4 timmar

  2 of 2

  Alla kundomdömen för Magic Motion Candy

  Videor

  Sammanfattning

  Jag ville verkligen älska Magic Motions Candy vibrator, eftersom den är otroligt söt och har en fantastisk app perfekt för att hålla ett långdistansförhållande vid liv. Tyvärr kan jag inte ge Candy så hög bedöming som jag hade velat eftersom den då och då toppade kopplingen vilket är otroligt störande när man är mitt i att ha kul. Det finns dock fortfarande mycket att älska med den också, som det suveräna priset, det långa batterilivet och den innovativa appen. Om du inte är villig att spendera mer än några hundra kronor på en trosvibrator är Magic Motion Candy ett bra budgetalternativ.

  Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

  76%
  Design
  96%
  Användarvänlighet
  94%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  60%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.2/5
  Kundomdöme:
  4.4/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Denna diskreta trosvibrator från Sinful är en perfekt basic att lägga till i din kollektion av sexleksaker.

  Formen på vibratorn är lätt böjd och rundad och den stimulerar din klitoris med retfulla vibrationer. Fjärrkontrollen gör att du enkelt kan lämna över kontrollen till någon annan, vare sig det är i sovrummet eller någon helt annanstans. Möjligheterna är oändliga, eftersom vibratorn dessutom är vattentät!

  Trosvibratorn från Sinful är mycket enkel att förstå och använda, och både kontrollen och vibratorn kan laddas upp med USB-kabeln. När den är fullt laddad erbjuder den 60 minuters njutning. Definitivt nog för att förbereda dig för en romantisk kväll ute som definitivt kommer att förbereda dig för kvalitetstids tillsammans med din älskare!

  Du kommer känna dig otroligt sexig med de inkluderade spetstrosorna i one-size med knytbara sidband. 

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator
  Vibrationsmönster 10+
  Längd 9,3
  Diameter N/A
  Vattentät Ja
  Batteritid 60 minuter
  Material Silikon, ABS-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 20 m
  Vibrator med fjärrkontroll

  Diskret fjärrkontroll

  1 of 3

  Kraftfulla vibrationer för intensiv njutning

  2 of 3

  20 meter räckvidd

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Sinful Fjärrstyrd Trosvibator

  Sammanfattning

  För mig som har provat en del sexleksaker var inte denna trosvibrator den roligaste att recensera, men den erbjuder mycket nöje när man leker med någon och jag kan tänka mig att den är perfekt för många par. Med 10 olika vibrationer och en mjuk silikonyta är den mycket njutningsfull och ligger skönt i trosorna. De överväldigande positiva recensionerna visar att den är mycket uppskattad av majoriteten, och det finns ingen anledning att tro att inte även du kommer att älska den.

  Screaming O Panty Vibe Fjärrstyrda Vibrerande Trosor

  80%
  Design
  86%
  Användarvänlighet
  76%
  Kvalitet
  82%
  Pris
  33%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.1/5
  Kundomdöme:
  4.4/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Denna lilla trosvibrator är en bulletvibrator som kommer med speciella trosor med en liten ficka där vibratorn kan placeras. Vibratorn kan inte kopplas till en app men är fjärrstyrd genom en fjärrkontroll och kan växlas mellan 10 olika vibrationsmönster.

   

  Och fjärrkontrollen? En ring. Japp, du hörde rätt – dina nya vibrerande trosor kan kontrolleras genom en diskret, snygg ring. Ingen kommer att kunna ana din hemlighet!

   

  Screaming O Panty trosorna är tillverkade av nylon och spandex, och de är dessutom justerbara. De är utvecklade specifikt för att användas med en vibrator och har utrymme för den lilla bulletvibratorn. De knyts på sidorna och tillåter upp till 152 cm i midjemått, so oavsett din storlek passar de dig. Du kan dessutom välja mellan röda eller rosa när du gör dig köp.

   

  Tyvärr är batterilivet ovanligt kort, endast 30 minuter, vilket är en nackdel för de flesta paren. Kom dock ihåg att priset är rimligt, så denna trosvibrator kan vara bra som försökskanin ifall du inte är säker på vad du vill ha än.

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper Screaming O Panty Vibe
  Vibrationsmönster 10 olika
  Längd N/A
  Diameter N/A
  Vattentät Ja
  Batteritid 30 minuter
  Material Silikon + Plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 15 m
  Screaming O Panty Vibrerande trosor

  Medkommande sexiga trosor

  1 of 3

  Diskret fjärrkontroll

  2 of 3

  Perfekt formad för att passa i trosorna

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Screaming O Panty Vibe

  Videor

  Sammanfattning

  Tyvärr så fungerar dessa inte med alla trosor – den speciella fickan är vad som håller den lilla bulletvibratorn i plats. Eftersom du får med ett par utsökt sexiga trosor som passar kvinnor av alla storlekar är detta dock inget problem. Screaming O Pantys riktiga svaghet ligger i det korta batterilivet. Med bara 30 minuters njutning per laddning kan det snabbt bli frustrerande. Om 30 minuter inte låter som ett problem för dig är denna vibrator ett bra val, men om du föredrar längre förspel med en vibrator är denna Secret Trosvibrator inte för dig.

  We-Vibe Moxie Trosvibrator med Fjärrkontroll och App

  97%
  Design
  84%
  Användarvänlighet
  93%
  Kvalitet
  57%
  Pris
  72%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.8/5
  Kundomdöme:
  4.3/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Moxie Trosvibrator var en av mina favoriter att recensera. Denna appstyrda vibrator har en utmärkt design och är väldigt välutveckald – vilket reflekterar den höga prislappen.

  Jag älskar att Moxie trosvibrator kan så enkelt fästas på vilken trosa som helst. Denna trosvibrators fäste är det bästa jag har sett bland trosvibratorer. Det fungerar helt enkelt genom magneter. Du placerar vibratorn på inre sidan av trosan, vart du vill, och placerar den lilla magneten på utsidan av trosan. På grund av detta unika fästet fungerar We-Vibe på vilken trosa som helst och sitter stadigt kvar även om du rör dig hela dagen! Moxie Trosvibrator fästs lika bra på en stringtrosa som på boxertrosor.

  Vibratorn räcker i 2 timmar och är uppladdningsbar genom den medkommande USB-kabeln. Och det tar bara 90 minuter tills den är fullt laddad och redo att användas igen!

  Om du funderade på att ta med vibratorn in i badet eller duschen finns det inget som stoppar dig! Moxies vibrator är gjord utav silikon, latex-fri är 100% vattentät. Vibratorn kan styras antingen genom We-Connect appen, från var som helst, eller genom fjärrkontrollen, från upp till 9 meters avstånd.

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper We-Wibe Moxie
  Vibrationsmönster 10 olika + oändligt i appen
  Längd 9,3 cm
  Diameter N/A
  Vattentät Ja
  Batteritid 120 minuter
  Material Silikon och ABS-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 9 m
  Placering av Moxie trosvibrator

  Magnetiskt klipp håller vibratorn i plats

  1 of 3

  Perfekt, diskret passform

  2 of 3

  Fungerar med vilka trosor som helst

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Lovense Lush 2

  Videor

  Sammanfattning

  Om du är den typen av person som bara vill ha det bästa så är We-Vibe Moxie definitivt att rekommendera. Den är skön och bekväm att ha på dig, erbjuder djupa vibrationer och kan dessutom kopplas till appen för oändligt med möjligheter. Den kommer med en fjärrkontroll om du och partnern vill ha kul på dejten och fungerar med appen så att ni kan “get your sexy on” även om ni bokstavligen talat är i olika länder. Visst är den ganska dyr, men du och din partner kanske vill dela på kostnaden? 😉

  CalExotics Fjärrstyrd Trosvibrator

  85%
  Design
  79%
  Användarvänlighet
  84%
  Kvalitet
  72%
  Pris
  71%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.5/5
  Kundomdöme:
  4.6/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  CalExotics Fjärrstyrda vibrerande trosor är perfekta för spännande parlekar.

  Vibratorn är gjord av skön silikon och erbjuder dig djupa vibrationer oavsett vart du är. För att sätta på dig denna fjärrstyrda vibrator kan du helt enkelt sätta på dig dina favoritstringtrosor och vika vibratorns vingar över troslinningen så fästs den magnetiskt och håller vibratorn på plats. Tack vare de magnetiska klippen kan du koncentrera dig på njutningen istället för att behöva konstant justera trosvibratorn.

  Fjärrkontrollen kommer i form av ett diskret (och snyggt!) armband som ger dig eller din partner full kontroll. Tack vare armbandet kan man enkelt och omärkbart sätta på, stänga av och byta mellan de 12 olika vibrationslägena. Både vibratorn och fjärrkontrollen är uppladdningsbara. När trosvibratorn är fullt laddad räcker det roliga i ungefär 90 minuter.

  CalExotics Fjärrstyrda Trosvibrator är dessutom vattentät vilket gör den mycket enkel att rengöra och bjuder in till mer roliga lekar. Vad sägs om ett midnattsdopp tillsammans med din partner och denna lilla leksak?

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper CalExotics Fjärrstyrd Trosvibrator
  Vibrationsmönster 12 olika
  Längd 9,5 cm
  Diameter N/A
  Vattentät Ja
  Batteritid 90 minuter
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd 10 m
  Vattenttät vibrator

  Fästs på trosorna genom magnetiska klämmor

  1 of 3

  Vattentät

  2 of 3

  Fjärrstyrd genom armband

  3 of 3

  Alla kundomdömen för CalExotics Fjärrstyrd Trosvibrator

  Videor

  Sammanfattning

  För det mesta har jag bara positiva saker att säga om CalExotics vibrerande trosor. Med 12 olika vibrationslägen och en elegant, diskret fjärrkontroll passar dessa vibrerande trosor bra för offentlig användning när du känner dig fräck nog att ta dina lekar utanför sovrummet.

  CalExotics fungerar inte med alla trosor trots löften eftersom de magnetiska klippen inte klarar av en bredare troslinning, men passar bra för vilka thongs som helst. Den enda riktiga nackdelen är att den inte kan kopplas till en app och därför inte fungerar för långa distanser, så om detta är ditt syfte med en fjärrstyrd vibrator rekommenderar jag att du tar en extra titt på nästa på listan, Realov Lydia I!

  Realov Lydia I Smart Butterfly Kontrollstyrd Vibrator

  89%
  Design
  86%
  Användarvänlighet
  75%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  63%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.2/5
  Kundomdöme:
  4.2/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Realov Lydias Fjärilsvibrator är en kombination av en trosvibrator och en dildo. Om du vill ha en leksak som stimulerar din g-punkt är denna fjärilsvibrator för dig. Dildon kan föras in ungefär 7 cm och vibrationerna fördelas utmed både vingarna och den införbara delen. Den speciella formen ser inte bara unik ut, utan den annorlunda formen på trosvibratorn ger dig en ny, njutningsbar sensation.

  Du får med ett par trosor som är justerbara och fungerar på midjemått från 60 till 85 cm, men du kan egentligen använda vilka trosor du vill med denna vibrator.

  Du kan också koppla Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator till appen Realov trådlöst. Appen låter dig eller din partner byta mellan de olika vibrationerna och ni kan leka på distans. Smart Butterfly är gjord av mjukt silikon och kan användas i vatten. Batteriet är uppladdningsbart och räcker i 60 minuter. 

  Tekniska specifikationer

  Egenskaper Realov Lydia I
  Vibrationsmönster 1 + oändligt i appen
  Längd 7 cm (Införbar)
  Diameter 2,6 cm
  Vattentät Ja
  Batteritid 60 minuter
  Material SEBS silikongel
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Räckvidd N/A
  Trosvibrator i hand

  7 cm införbar dildo

  1 of 3

  Stimulerar din klitoris

  2 of 3

  Intensiva vibrationer stimulerar din g-punkt

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Realov Lydia I

  Videor

  Sammanfattning

  Realov Lydia är inte den kraftfullaste vibratorn där ute, och batteriet räcker inte så länge, men annars så är den ett utmärkt alternativ som erbjuder en mycket unik upplevelse. Tyvärr har den bara 1 vibrationsmönster om du inte kopplar den till gratisappen, och kommer inte med någon fjärrkontroll utan fungerar endast genom Bluetooth. Eftersom anslutningen är stadig och appen är enkel att använda är detta dock ingen större nackdel!

  Hur man köper de bästa vibrerande trosorna

  Att välja sex leksaker kan helt klart vara svårt. Den här enkla guiden hjälper dig att välja de bästa vibrerande trosorna för just dig och dina behov. Följ denna steg-för-steg guiden för att hitta de bästa vibrerande trosorna på nolltid!

  Såhär lång tid tar det: 15 minutes
  Total kostnad för att börja: 0 SEK

  Dessa verktyg behövs:

  Lista med de bästa vibrerande trosorna

  Nödvändigt material:

  Pengar för att köpa vibrerande trosor

  Steg-för-steg guide

  Leta efter de bästa vibrerande trosorna.
  Sexleksaksköpare, oavsett om det är första gången de köper en sexleksak eller om de redan är veteraner, kommer alltid att vilja köpa de bästa vibrerande trosorna. Det är anledningen till att vi har gjort den här sidan, där du kan hitta en ranking av de allra bästa leksakerna av olika typer.
  1-3.png
  Slösa inte värdefull tid på forskning.
  Som köpare kan du ägna timmar åt att försöka hitta precis vilka vibrerande trosor du borde köpa. Det kan vara frustrerande. Det finns oändligt med användarrecensioner, bloggrecensioner och rekommendationer att ta med i beräkningen när man köper vibrerande trosor.
  2-2.png
  Kolla igenom våra rekommendationer.
  All information på nätet, inklusive kunders recensoner och våra experters åsikter, har samlats ihop och presenterats på den här sidan. Du behöver bara läsa den för att få en överblick över vad just du bör välja att köpa.
  3-1.png
  Välj en av de listade sexbutikerna att köpa från.
  När du har bestämt dig för vilken vibrerande trosa du vill köpa har vi gjort nästa steg väldigt enkelt för dig. Alla pålitliga och rekommenderade butiker som erbjuder denna produkt till ett bra pris har listats med en länk till den vibrerande trosa du bestämt dig för.
  4-1.png
  Klart! Du är nu en ägare av vibrerande trosor.
  Det är bara att välja en sexshop att köpa från. Få produkten skickad diskret till din adress. Vi har försäkrat oss om att alla sexbutiker som vi rekommenderar att du handlar hos använder sig av diskreta förpackningar och en anonym avsändaradress och ett anonymt avsändarnamn.
  5-1.png

  Hur man använder en vibrerande trosa

  Enligt mig är vibrerande trosor en av de absolut mest spännande och versatila sexleksakerna som finns! Det finns så mycket du kan använda vibrerande trosor för. Här är en lista med bara några få av de oändliga möjligheterna som vibrerande trosor kan användas till för att göra ditt sexliv så njutningsfullt och djärvt som möjligt.