Magic Wand Vibrator – Bästa i test

Inte riktigt vad du letade efter?

Klicka här för att se ett mycket större utbud av Magic Wands.

All testade Magic Wands

Europe Magic Wand Vibrator

Europe Magic Wand Vibrator

5/5
Allt-i-ett vibrator

Libra Wand

4.2/5
Deluxe Wand Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand

4/5
Vibrator Wand Svart

Doxy Die Cast Magic

5/5
Mini Magic Wand

Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

4.1/5
Lelo Smart Wand Svart

LELO Smart Wand 2 Large

4.6/5
Wand Vibrator

Love Magic Elegance Uppladdningsbar Wand

4.3/5
Wand Vibrator

Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

4.9/5
Magic Bodywand

Magic Bodywand

4.5/5
Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Europe Magic Wand Vibrator

  Testvinnare

  90%
  Design
  85%
  Användarvänlighet
  96%
  Kvalitet
  71%
  Pris
  Expertomdöme:
  5/5
  Kundomdöme:
  4.7/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Ofta är originalet bäst, och Europe Magic Wand är så nära originalet (den första massagestaven som slog igenom i Europa) som du kan komma idag. Europe Magic Wand är enligt vår upplevelse och den bästa av sitt slag, och därför självklart testvinnaren. De flesta som har provat den håller med!

  Europe Magic Wand har den klassiska Magic Wand designen och erbjuder otroligt starka vibrationer som leder till orgasm på nolltid. Den är väldigt enkel att använda, erbjuder 6 olika vibrationsmönster och drivs på ström genom en stickkontakt. Sladden är hela 236 cm lång, så du kan röra dig fritt med Europe Magic Wand.

  Den har en effektiv design med ett metallhuvud och en avtagbar silikonhätta som gör rengöring enkel. Alla material är säkra för huden och CE-godkända.

  Priset kan tyckas aningen högt, men njutningen denna sexleksak kan erbjuda är värt varje öre. Eftersom den är hög kvalitet kommer den också hålla många år.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Europe Magic Wand
  Vibrationer 6 olika
  Längd 32 cm
  Diameter 6 cm
  Vattentät Nej
  Batteritid Sladd är kopplad under användning
  Material Silikon, Metall, ABC-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Europe Vibrator

  Avtagbar silikonhätta

  1 of 3

  Kraftfull motor

  2 of 3

  236 cm sladd

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Europe Magic Wand

  Videor

  Sammanfattning

  Efter att ha testat Europe Magic Wand kan jag helt enkelt konstatera att få vibratorer erbjuder så kraftfulla vibrationer som denna vibrator. Den är otroligt intensiv. Det finns bara 6 vibrationslägen, men ärligt talar brukar jag sällan prova mer än några få även när det finns många fler att välja mellan.

  Den har en sladd, som de flesta Magic Wands, vilket vissa kanske kan uppleva som störande om man vill a mer rörelsefrihet. Det positiva är att sladder är över 2 meter lång, vilket gör att den sällan kommer störa.

  En annan fördel är att den mjuka silikonhättan är avtagbar vilket gör att leksaken är mycket enkel att rengöra. Du behöver inte ladda den eftersom den bara ska kopplas in medan den används.

  Kort sagt är Europe Magic Wand en kraftfull och härlig vibrator av högsta kvalitet som även är mycket enkel att hantera. Detta test av Magic Wands var mycket kul eftersom det fanns så många Magic Wands jag verkligen älskade, så att Europe Magic Wand vann testet talar mycket om hur härlig den verkligen är.

  Libra Magic Wand Vibrator

  Bäst för nybörjare

  95%
  Design
  79%
  Användarvänlighet
  83%
  Kvalitet
  96%
  Pris
  70%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.3/5
  Kundomdöme:
  4.2/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Libra Wand är en vibrator med en smart, allsidig design som har allt du behöver i en sexleksak.

  Den har två separata motorer som kan användas och kontrolleras separat. Du kan välja mellan de 10 programmen på var och en av dessa vibratordelar. En av de sitter i huvudet av vibratorn, medan den andra sitter i andra änden. Du använder bäst delen med huvudet som massagestav eller för att stimulera din klitoris, och kan smidigt vända den för att föra in den och massera din g-punkt.

  Den är ganska liten för en av sitt slag, ungefär 20 cm i längd, vilket för den enklare än många andra wand-vibratorer att ta med. Den är också överraskande tyst i drift med tanke på hur kraftfull den är.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Libra Wand
  Vibrations 10 olika mönster
  Längd 19,5 cm
  Vattentät Stänktålig
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Laddningsbar Ja
  Allt-i-ett vibrator

  G-punkt vibrator

  1 of 3

  Välj mellan 10 lägen

  2 of 3

  Klitorisvibrator

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Libra Wand

  Sammanfattning

  Kort sagt finns det inte mycket att klaga på när den gäller Libra Wand. Designen är väl uttänkt, priset är rimligt och motorerna är kraftfulla. Eftersom den är uppladdningsbar slipper du sladd, och rengöring är relativt enkel eftersom den är stänk-tålig.

  Jämfört med andra alternativ på marknaden är priset för leksaken otroligt bra, och det är trots att den erbjuder mer än vanliga wands. Du får mycket för pengarna, helt enkelt. Om du väljer att köpa Libra Wand får du en vibrator med imponerande prestanda, tyst drift och flera sköna användningsområden.

  En annan sak som gör den bra för nybörjare är att du vid köp får med en handbok som beskriver precis hur du använder Libra Wand.

  Sinful Deluxe Magic Wand

  Mest prisvärd

  82%
  Design
  86%
  Användarvänlighet
  77%
  Kvalitet
  91%
  Pris
  Expertomdöme:
  4/5
  Kundomdöme:
  4.1/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Sinful Deluxe Wand är inte den mest avancerade Magic Wand vibratorn som finns där ute, men den gör sitt jobb, erbjuder enkla kontroller och är perfekt om du älskar hög intensitet.

  Du kan välja precis den intensitet du vill ha tack vare den steglösa justeringen av vibrationer. Scrollhjulet låter dig smidigt höja och sänka efter behov. Att kontrollerna är så enkla är ett stort plus om du vill leka med en partner och vill kunna fokusera fullt ut på upplevelsen.

  Att den är sladdansluten kan tros vara ett problem, men eftersom sladden är 188 cm begränsar den knappt rörelse. 

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Sinful Deluxe Magic Wand
  Vibrationer Låg till hög, steglös justering
  Längd 32 cm
  Diameter 6 cm
  Vattentät Nej
  Material Silikon, ABS-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Laddning Nej, Sladddriven
  Wand i hand

  188 cm lång sladd

  1 of 3

  Scrollhjul för steglös intensitetsjustering

  2 of 3

  Böjbart silikonhuvud

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Sinful Deluxe Magic Wand

  Sammanfattning

  Jag ger Sinful Deluxe Magic Wand 4 stjärnor eftersom jag anser att den är en bra och prisvärd Magic Wand, som möter, men inte överträffar, förväntningar.

  Jag gillar att justeringen av intensiteten på vibrationerna sker genom ett scrollhjul helt steglöst, eftersom detta gör den mycket enkel att använda utan att bli distraherad när man försöker hitta rätt mönster. Det är dock lite synd att man inte kan välja pulseringar eller liknande, men denna Magic Wand kan ändå skapa kraftfulla vibrationer som leder till härliga orgasmer.

  Nackdelen med vibratorn är att den kan vara lite klumpig att använda. Den är sladd-driven, vilket vanligtvis sällan begränsar eftersom sladden nästan är 2 meter, men det kan ändå leda till trassel. Den är också högljudd, och ganska stor. Jag rekommenderar att du bara använder den hemma.

  Den är en bra Magic Wand som fungerar utmärkt för både sexuell njutning och avspänning av muskler. Priset är oslagbart, så Sinful Deluxe Magic Wand är utmärkt om du vill ha et budgetalternativ.

  Doxy Die Cast Magic Wand

  Lyxvariant

  96%
  Design
  90%
  Användarvänlighet
  100%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  Expertomdöme:
  5/5
  Kundomdöme:
  4.9/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Doxy Die Cast är den magicwand för dig som bara vill ha det absolut bästa. Från den eleganta designen till de kraftfulla vibrationerna är den allt man kan önska hos en Magic Wand.

  Eftersom den är gjord utav metall har den en viss tyngd till sig som också bidrar till lyxkänslan. Dessutom gör det att du kan lägga ner den på sängen och njuta eftersom tyngden gör att den stannar på plats.

  Om du alltid drömmer om mer är Doxy Die Cast den bästa på listan för dig. Den erbjuder kraftfulla vibrationer upp till l 9000 RPM, så oavsett hur intensivt du vill h a det så kommer den ha vad som krävs för att tillfredsställa dig. Du har dessutom 9 olika inställningar att byta mellan.

  Med denna kraft kommer dock ett rumlande ljud. Den är inte tyst av sig, så den passar bäst att använda bakom stängda dörrar hemma.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Doxy Die Cast
  Vibrationer 9 mönster
  Längd 37 cm
  Huvudets Diameter 6 cm
  Vattentät Nej
  Material Silikon och titan/aluminiumlegering
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Sladdlängd 3 m
  Premium Wand Vibrator

  Enkla kontroller

  1 of 3

  Tungt metallhuvud täckt av silikon

  2 of 3

  Sladdlängd på 3 meter

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Doxy Die Cast

  Videor

  Sammanfattning

  Om en premium vibrator är vad du letar efter är Doxy Die Cast helt rätt för dig.

  Den är av högsta kvalitet, gjord av metall och silikontäckt huvud. Huvudet är dessutom böjbart, vilket gör att du kan böja den hur du vill för att massera precis rätt ställe.

  Få andra vibratorer är så kraftfulla som denna; intensiteten går att välja från 3000 RPM till 9000 RPM. Den kraften är perfekt för att ge dig orgasm och för att lösa upp knutar i musklerna. 9 olika vibrationsmönster ger dig en del variation och chansen att hitta precis rätt inställning för dig.

  Kontrollerna är stora, tydliga och enkla att kontrollera även mitt i din session. Andra små detaljer, som den 3 meter långa sladden, gör också upplevelsen så skön och enkel som möjlig. Jag  älskade den, även om den blev lite väl intensiv ibland och jag behövde sänka intensiteten för att kunna riktigt njuta. Dessutom är den enkel att rengöra med en trasa och du slipper laddning eftersom den används med sladd.

  Den fungerar lika bra med en partner som ensam; det enda du bör tänka på är att använda den någonstans du inte blir hörd!

  Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

  80%
  Design
  97%
  Användarvänlighet
  77%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  75%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.1/5
  Kundomdöme:
  4.4/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand är en kompakt och sladdlös variant av en Magic Wand. Detta gör den helt klart bekväm och enkel att använda, men tyvärr förlorar den också en hel del kraft. 

  Den väger bara 170 g, och har en längd på 20 cm, vilket gör den väldigt enkelt att ta med var som helst. Tyvärr är den inte så lämplig för offentliga lekar eftersom den, trots storleken, är ganska högljudd.

  Den laddas genom en USB-kabel som självklart kommer med köpet, och när den är uppladdad kan den användas i 90 minuter.

  Vibrationerna är inte svaga, men heller inte på samma nivå som andra Magic Wand vibratorer. Det finns en hel del inställningar för att anpassa vibrationerna: 8 hastigheter och 10 mönster. Inte illa!

  Tekniska specifikationer

  Funktion Sinful Uppladdningsbar Mini Wand
  Vibrationer 8 hastigheter, 10 mönster
  Längd 20 cm
  Diameter 4.1 cm
  Vattentålig Stänktålig
  Batteritid 90 minuter
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg /Tyst
  Liten Wand Vibrator

  Enkla kontroller

  1 of 3

  Huvud täckt av mjuk silikon

  2 of 3

  Sladdlös

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

  Sammanfattning

  Det finns många fördelar med Sinfuls uppladdningsbara magic wand, men också vissa nackdelar som gör att jag inte kan ge den alla 5 stjärnor.

  Tyvärr är den ganska högljudd, annars hade den vart det perfekta alternativet för att lätt ta med och använda vart som helst. Batteritiden är 90 minuter, vilket inte är illa, men inte särskilt imponerande heller.

  Eftersom den är enkel att hantera och rengöra är den dock ändå en bra sexleksak, men den är inte lika stark som de flesta Magic Wands där ute. Den påminner mig därför mer om en bulletvibrator. Om du letar efter en stark och intensiv vibrator är denna inte det bästa valet för dig, men om du vill ha en mini-version eller är ny till Magic Wands är denna mini-version från Sinful ett bra alternativ.

  Den kommer dessutom till ett rimligt pris, utan känns helt klart rimligt för kvaliteten.

  LELO Smart Wand 2 Large

  97%
  Design
  89%
  Användarvänlighet
  100%
  Kvalitet
  56%
  Pris
  95%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.6/5
  Kundomdöme:
  4.3/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Lelo Smart Wand 2 Large är en lyxig wand-vibrator skapad av Lelo, ett svenskt företag som designar och säljer premium sexleksaker.

  Det finns många saker som gör Smart Wand 2 till en väldigt lyxig och härlig vibrator. För det första är designen elegant. Denna vibrator är ganska stor, (30 cm i längd), och också väldigt kraftfull. Smart Wand 2 Large är för er som önskar djupa vibrationer.

  En väldigt praktisk fördel med Lelo Smart Wand 2 är att den är uppladdningsbar och att batteritiden räcker i hela 4 timmar!

  Till skillnad från de flesta Magic Wand-vibratorerna är Lelos dessutom helt vattentät. Om du vill njuta av djupa vibrationer i duschen eller badet finns det ingenting som stoppar dig.

  För att hitta de perfekta inställningarna för dig kan du växla mellan de 10 programmen och samtidigt höja eller sänka intensiteten genom kontrollerna. Tack vare det avancerade Touch Sense läget kan du enkelt justera intensitet genom att trycka hårdare eller lättare så matchar Lelo Smart Magic Wand 2 denna intensitet med vibrationerna.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Lelo Smart Magic Wand 2 Large
  Vibrationer 10 mönster, reglerbar intensitet
  Längd 30 cm
  Vattentålig Ja
  Batteritid 240 minuter
  Material Silikon, ABS-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Uppladdningsbar Ja
  Storlek Lelo Smart Wand

  Kraftfull motor

  1 of 3

  Elegant design

  2 of 3

  Reglera intensitet och växla mönster enkelt

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Lelo Magic Wand 2 Large

  Videos

  Sammanfattning

  Ärligt talat är jag ett fan av lyxmärket Lelo, så jag är glad att kunna säga att Smart Wand 2 Large lever upp till förväntningar.

  Att denna Magic Wand Vibrator är så dyr kan vara ett problem för vissa kunder, men om du bestämmer dig för att köpa leksaken kan du känna dig trygg tack vara garantin som kommer med köpet.

  Vattentät, djupa vibrationer, sladdlös, enkel att använda och  dessutom tyst; jag har inga klagomål när det gäller Lelos Smart Wand Large 2. Vissa användare tycker att den är aningen stor, men eftersom den inte är tung (den väger endast 650 g) har detta inte alls vart ett problem för mig.

  Jag förstår att alla inte är villiga att göra en sådan investering för en sexleksak, men om du är det kan jag nästan garantera att den här kommer bli en ny favorit i din samling!

  Love Magic Elegance Uppladdningsbar Wand

  79%
  Design
  88%
  Användarvänlighet
  72%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.3/5
  Kundomdöme:
  4.7/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Love Magic Elegance Uppladdningsbar är en enkel men effektiv Wand vibrator som har allt du behöver hos en Wand-vibrator… och det lilla extra.

  För det första så är den väldigt intensiv. Det finns 20 olika vibrationsmönster att välja mellan, och 8 hastigheter, så oavsett vad du önskar hos en Magic Wand Vibrator kan Love Magic erbjuda något du kommer njuta av.

  En annan stor fördel är att den är uppladdningsbar. Med 3 timmars batteritid slipper du sladd medan du använder den, och att ladda upp den igen tar endast 1 och en halv timma.

  Den är dock inte särskilt diskret. För det första är den ca. 30 cm i längd, vilket inte precis gör den enkel att ta med överallt, och dessutom så är den högljudd när du använder den. Den passar bra för enkel användning hemma, men är inte så praktisk att resa med.

  Den är inte heller vattentät, så när du rengör den är det bäst att du använder en våt trasa för att torka av den.

  Priset på Love Magic Elegance Wand är mycket bra, så du slipper tömma plånboken på en sexleksak.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Love Magic Elegance Wand
  Vibrationer 20 mönster
  Längd 29,3 cm
  Diameter 5,6 cm
  Vattentät Nej
  Batteritid 180 minuter
  Material Silikon, ABS-plast
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Storlek Love Magic Wand Vibrator

  Mjukt silikonhuvud

  1 of 3

  3 timmars batteritid

  2 of 3

  Växla mellan 20 mönster

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Love Magic Elegance Uppladdningsbar Wand

  Sammanfattning

  Love Magic Elegance har nästan bara positiva recensioner, och det är inte svårt att se varför. För ett lågt pris erbjuder den det som de dyrare wands gör gällande styrka, och att den är sladdlös gör den dessutom mycket enkel att använda. 20 olika mönster garanterar dessutom att du kommer hitta någonting som passar dig.

  Förutom att den är högljudd fann jag inget fel på den, men jag tyckte bara att den inte kändes så lyxig och inte var så spännande. Den stod alltså inte ut i mitt test, men detta betyder inte att den inte är en bra vibrator för dig.

  Om du letar efter en simpel, sladdlös men kraftfull vibrator till ett rimligt pris är Love Magic Elegance Uppladdningsbar Wand perfekt för dig.

  Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

  100%
  Design
  88%
  Användarvänlighet
  89%
  Kvalitet
  97%
  Pris
  78%
  Batteritid
  Expertomdöme:
  4.9/5
  Kundomdöme:
  4.7/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Det är sällan man hittar någonting som är både lyxigt och billigt, men Velve Macy Uppladdningsbar vibrator har faktiskt båda fördelarna. Vibratorn är väldigt lyxig med en elegant design, dubbel stimulation och djupa vibrationer, men är också billig. Jag anser att Velve Macy är en av de absolut mest prisvärda vibratorerna på marknaden.

  Den unika designen med två motorer gör Velve Macy till den ultimata Magic Wanden, med både klitorisstimulation och G-punkt stimulation. Huvudet är perfekt för yttre stimulation, men andra slutet av den är mjukt böjd för att nå din g-punkt.

  Dessutom används den sladdlöst, eftersom den är uppladdningsbar. Efter en laddning räcket batteriet i 90 minuter, vilket inte är den bästa batteritiden men helt klart okej med tanke på de kraftfulla vibrationerna. Den är även helt vattentät vilket gör rengöring busenkelt och låter dig njuta i duschen om så önskas.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Velve Macy Magic Wand
  Vibrationer 10 olika mönster
  Längd 24,5 cm
  Diameter 4,3 cm
  Vattentät Ja
  Batteritid 90 minuter
  Material Silikon
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Velve Macy Wand Vibrator

  G-punkt stimulering

  1 of 3

  Mjukt silikonhuvud

  2 of 3

  100% vattentät

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Velve Macy Magic Wand

  Sammanfattning

  Vill du ha den mest prisvärda Magic Wand vibratorn tycket jag att du ska skaffa denna. Inte bara är den kraftfull och har 10 härliga mönster, men den är även vattentät och sladdlös. Med två motorer för både inre och yttre stimulation kan Velve Macy garanterat ta dig hela vägen.

  Få billiga vibratorer lyckas ge en sådan lyxig känsla, men det är tydligt att Velve Macy är av hög kvalitet. Det låga priset märks inte alls när det kommer till prestation.

  Denna vibrator fungerar för solo och parsex, för intre och yttre stimulering, i vått och torrt. Oavsett hur du vill använda den kommer du garanterat att njuta fullt ut. Jag har bara positiva saker att säga om Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand. Om det inte vore för att laddningstiden är lång och att batteritid är något kort hade jag helt klart gett Velve Macy Magic Wand 5 fulla stjärnor.

  Magic Bodywand Vibrator

  78%
  Design
  95%
  Användarvänlighet
  93%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  100%
  Intensitet
  Expertomdöme:
  4.5/5
  Kundomdöme:
  4.1/5

  Fördelar

  Nackdelar

  Produktbeskrivning

  Magic Bodywand är den perfekta wanden för dig som har ett kriterium över allt annat: starka vibrationer. Magic Bodywand är verkligen otroligt kraftfull, och vibrationerna känns mullrande och täcker en stor yta. Detta gör den självklart perfekt för både intensiv stimulering av din klitoris och andra sensuella kroppsdelar, men även för att massera muskler.

  Du justerar vibrationerna steglöst genom ett enkelt hjul, och Magic Bodywand används kopplad till ett eluttag. Detta kan vara en fördel eller nackdel, beroende på hur du ser på det; å ena sidan är den inte särskilt praktisk att ta med men å andra sidan behöver du aldrig drabbas av att batteriet tar slut eller köpa utbytbara batterier.

  Den är till stor del gjord av plats, men det böjbara huvudet är av silikon. Vare sig du vill använda den solo, med en partner eller för att massera ömma muskler är Magic Wand en av de bästa vibratorerna för kraftfulla vibrationer som täcker större områden.

  Tekniska specifikationer

  Egenskap Magic Bodywand
  Vibrationer Steglös justering
  Längd 32 cm
  Diameter 5 cm
  Vattentät Nej
  Material ABS-plast med PU-överdrag
  Ljudnivå Hög / Medium / Låg / Tyst
  Magic Bodywand

  Sladd-driven

  1 of 3

  Djupa vibrationer

  2 of 3

  Steglös justering av intensitet

  3 of 3

  Alla kundomdömen för Magic Bodywand Original

  Sammanfattning

  Som en spännande sex leksak tycker jag inte att den är den bästa jag någonsin provat, men som en Magic Wand är den perfekt. Om du vet att en Magic Wand är vad du vill ha är därför denna vibrator ett mycket bra val.

  De djupa vibrationerna är otroligt sköna vare sig du använder dem sexuellt eller bara för att slappna av. Vibrationerna är verkligen inte pirriga, utan känns otroligt djupa och mullrande, som att de verkligen tränger in i dig. Att 98% som provat Magic Bodywand når orgasm av den säger oss någonting om produkten.

  Med steglös justering av intensitet och driven genom sladd är designen på Magic Bodywand väldigt enkel, vilket även gör den okomplicerad, lätt att använda och hållbar. Om du köper Magic Bodywand original kan du räkna med en utmärkt Magic wand som kommer att tjäna dig i många år.

  Hitachi Magic Wand vs. Europe Magic Wand vs. Doxy

  Den originella Magic Wand vibratorn kallades för Hitachi Magic Wand, och var utvecklad i Japan med kroppsmassage som syfte. När den spreds till Europa blev den snart populär, men eftersom det inte fanns säljare inom Europa utvecklades snart en ny Magic Wand för kvinnor i Europa: Europe Magic Wand. Europe Magic Wand är mycket lik den originella Hitachi, men är till och med bättre om du frågar sexexperten Betty Dodson.

  Doxy är ytterligare en modell av liknande typ som de andra två, men ska vara ännu starkare än själva Hitachi! Denna brittiska Magic Wand lanserades i 2013 och har sedan dess blivit nämnd av stora webbsidor som Cosmopolitan, Vice, Bustle till Metro, The Sun och The Daily Mail.

  Magic Wand Tillbehör: G-Punkt

  Om du vill ha fördelen av de otroligt kraftfulla vibrationerna som wands som Europe Magic Wand erbjuder men vill uppleva dem inom dig har jag bra nyheter: det finns tillbehör som gör precis detta möjligt. Dessa tillbehör kan helt enkelt sättas på din Magic Wand, och sedan kan du uppleva din favoritleksak på ett helt nytt sätt!

  Magic Wand Tillbehör: Rabbit Tillbehör

  Om Rabbit-vibratorer är din favorittyp men du inte hittar något kraftfull nog för dig är kombinationen av en Magic Wand och ett Rabbit tillbehör den självklara lösningen. Här är de bästa produkterna för detta syfte.

  Magic Wand Tillbehör: Extra

  Det finns mängder av olika Magic Wand Tillbehör som gör olika saker för att göra din användning av en Magic Wand mer spännande och njutningsfull. Förutom G-punkts och Rabbit finns även andra typer för nya former av stimulering.

  För Män: Thor Manwand

  Thor Manwand är den ultimata wanden för män som älskar kraftiga vibrationer. Den här penisvibratorn är perfekt både för onani och för oralsex. De mjuka vingarna omfamnar penisen samtidigt som strukturen stimulerar skönt. Med 10 olika vibrationslägen och lika många intensitetsnivåer kommer du hitta det som känns bäst för dig.

  Handtaget gör wanden lätt att hantera vare sig du onanerar eller din partner ger dig oralsex. Denna Magic Wand används sladdlöst och laddas enkelt upp med USB-sladden efter varje lekstund.

  Hur funkar Magic Wand?

  Precis hur en Magic Wand fungerar beror på vilken modell du har eftersom det finns många olika. En del är rivna av eluttag, andra är uppladdningsbara. Vissa har många mönster, andra justerar bara genom intensitet.

  Generellt sätt fungerar Magic Wands på så sätt att de drivs av en kraftfull motor som riktar djupa vibratorer ur silikonhuvudet. Du riktar vibrationerna mot din klitoris, mot ollonet eller mot andra delar av kroppen där det känns skönt.

  Du kan vanligtvis byta ut denna silikonhätta till andra föremål, såsom ett dildo-tilägg eller ett annat tillägg som tillåter nya former av stimulering.

  För att använda en Magic Wand för massage kan du använda det vanliga silikonhuvudet och rikta vibrationerna där du behöver massagen. 

  Magic Wand Original – Hitachi Magic Wand

  Allt började när det japanska företaget Hitachi skapade en vibrerande stav för att massera muskler. Den skapades för att användas på ömma och stela muskler. Det tog inte långt tid tills kvinnor började använda Hitachi Magic Wand som en vibrator. De vibrerande stavarna var perfekta för att skämma bort sin klitoris. Inom kort rekommenderade sexterapister och experter dessa verktyg för onani och sexuell njutning. Hitachi Magic Wand, orginalet av Magic Wands, är idag inte det enda valet för Magic Wands, men de är Hitachi som började allt. 

  Magic Wand Massager – En kraftfull vibrator

  Eftersom Magic Wand vibratorer originellt skapades för kroppslig massage för stela och ömma muskler behövde de vara väldigt kraftfulla… men det var också det som ledde kvinnor till att börja använda dem för sexuellt nöje. När företag designar vibratorer försöker de ofta se till att de är kompakta, tysta och har långa batteriliv, och detta drar uppmärksamheten från att skapa en kraftfull vibrator. Magic Wands första prioritet är att erbjuda djupa vibrationer, allt annat kommer sedan. Det är därför Magic Wands är otroligt kraftfulla, och de intensivaste du kan hitta på marknaden!

  Magic Wand Orgasmer – Otroligt kraftfullt klimax

  Du har troligen upplevt orgasmer förr, men utan en Magic Wand har du inte upplevt den kraftfullaste typen. Även om många andra leksaker hjälper oss att uppleva och njuta av klimax kan bara otroligt starka vibrationer erbjuda någonting så explosivt som de orgasmer du får av en Magic Wand. De flesta som inte förr har nått orgasm genom klitorisstimulation kan det genom en Magic Wand, och de som redan gjort det upplever en orgasm på en helt ny nivå. Orgasmer genom en Magic Wand är särskilt explosiva, intensiva och otroligt sköna.

  Hur man köper den bästa Magic Wand Vibratorn

  Inte helt säker på hur du väljer Magic Wand Vibrator? Följ bara några få steg så har du snart den bästa Magic Wand Vibratorn för dig i din besittning. Här är instruktionerna du behöver.

  Såhär lång tid tar det: 10 minutes
  Total kostnad: 0 SEK

  Dessa verktyg behövs:

  Lista med de bästa Magic Wand Vibratorerna

  Nödvändigt material:

  Pengar för att köpa en Magic Wand Vibrator

  Steg-för-steg guide

  Kolla in alternativen.
  Om du har bestämt dig för att en Magic Wand Vibrator är den sexleksak du vill införskaffa härnäst gäller det så klart att kolla in vilka alternativ som finns på marknaden. Det finns dock nästan oändligt med produkter och information på nätet, vilket leder oss till nästa steg...
  1-3.png
  Försök inte läsa igenom allt.
  Det är omöjligt att försöka lära dig allt som finns att veta om denna typen av vibrator. Lyckligtvis är det inte heller det ända sättet att göra ett välgrundat val. I denna artikeln har vi sammanfattat informationen du behöver.
  2-2.png
  Kolla in de bästa i vår lista.
  Vi har valt ut, testat och rekommenderar de bästa Magic Wand vibratorerna som är tillgängliga på marknaden. I våra listor hittar du all information du behöver för att välja en vibrator för dig.
  3-1.png
  Välj en pålitlig onlinebutik
  Det finns inget värre än att bli lurad när man gör inköp på nätet. När du köper en sexleksak är det viktigt att du köper från en pålitlig källa, och vi rekommenderar bara sidor med snabb leverans och pålitliga tjänster. Du kan därför följa en av våra länkar för att hitta legitima webbsidor.
  4-1.png
  Vänta på leveransen!
  När du har gjort ditt inköp kommer du snart få paketet levererat till din dörr! Du kan nu börja utforska och njuta av din nya sexleksak, en kraftfullt stimulerande Magic Wand Vibrator.
  5-1.png

  Step

  Hur man använder en Magic Wand Vibrator

  En Magic Wand Vibrator är en enkel enhet med några få, men viktiga, användningsområden. Hur du vill använda din Magic Wand Vibrator är upp till dig, men här är de vanligaste, beprövade sätten att använda en Magic Wand.

  Hur man rengör sin Magic Wand Vibrator

  Det bästa, enklaste och säkraste sättet att rengöra en Magic Wand Vibrator är med hjälp av en varm, våt trasa.

  Ta en mjuk trasa, doppa den i tvåligt, varmt vatten och torka sedan av huvudet av leksaken. Notera att man måste använda en mild, antibakteriell tvål eller sexleksaksrengöring när man rengör leksaken. Använd inga starkare medel eftersom de kan både skada leksaken och dig.

  Skölj sedan ut trasan ordentligt och torka av leksaken en gång till med den våta trasan för att bli av med tvålrester. När detta är klart kan du torka av din Magic Wand Vibrator med en torr trasa.

  Notera att vissa Magic Wand Vibrators kommer med ett avtagbart huvud som gör rengöringen ännu enklare. Glöm inte att läsa bruksanvisningarna för att se vad de har att säga om rengöring av leksaken.

  FAQ

  Magic Wand Vibratorer har vanligtvis inte en mängd komplicerade egenskaper och specifikationer du behöver fundera över, vilket gör valet enklare. Kolla bara in denna lista och välj det som låter bäst för dig och din budget.

  En Magic Wand Vibrator erbjuder mycket intensiva vibrationer perfekta för att stimulera din klitoris. Denna typen av vibrator fungerar även utmärkt som massagestav, antingen bara för att slappna av eller för att värma upp inför sex. Använd den ensam, eller med en partner. Hur du än vill!

  Absolut kan du använda en Magic Wand vibrator tillsammans med en partner! De flesta tycker att det är väldigt kul med sexleksaker i sovrummet, och en Magic Wand Vibrator är bra att börja med eftersom den är enkel att hantera och kraftfull nog att du alltid kommer bli svag i benen.

  Till viss del får man en vibrator av högre kvalitet om man betalar mer, men det finns många bra alternativ för ett lägre pris också. De kanske inte har en mängd olika funktioner, men om en kraftfull vibrator till ett bra pris är allt du behöver kan du definitivt komma undan med att betala mindre.

  Eftersom en Magic Wand Vibrator är enkel att förstå sig på och designen är enkel är den här typen av vibrator till ett bra val för dig som inte utforskat leksaker än. Samtidigt är den inte liten och svag, så om du letar efter någonting mildare är detta kanske en annan vibratortyp ett bättre val för dig att börja med.

  Visst är det möjligt att ta med din Magic Wand Vibrator när du reser, men oftast är denna typen av leksak något klumpig och stor att enkelt bära med dig överallt. Om du letar efter en vibrator att ta med dig när du reser är något mindre som en äggvibrator ett bättre alternativ.

  Andra artiklar som kanske kan vara av intresse

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *