Teknologins framfart går med raskande steg, och detta har bjudit på många fördelar inom världen av sexleksaker. Det finns numera inte bara vanliga dildoar, utan en hel uppsjö med imponerande vibratorer som kan styras via antingen fjärrkontroller eller mobiler. Vi vill i den här artikeln lyfta fram några av de många fantastiska vibratorerna som kan förbättra onanisessionerna och parlekarna avsevärt!

Hur appstyrda vibratorer fungerar

En appstyrd vibrator är precis vad det låter som: en vibrator som kan styras med hjälp av en applikation i mobilen. Över 30 olika app-styrda vibratorer vittnar om en marknad som har blivit enorm. Siffran fortsätter även bara att växa. En av de många positiva aspekterna med den här typen av sexleksak är friheten och den skräddarsydda njutningen som den bjuder på. Det kan vid åtskilda tillfällen vara svårt att hitta de olika knapparna på själva vibratorn medan den används, men genom att kunna styra leksaken via mobilen blir allting smidigt och enkelt.

Parlekar gynnas extra mycket av appstyrda vibratorer då den ena personen kan använda vibratorn medan den andra styr vibrationerna via mobilen. I själva applikationen finns det inte bara ett stort antal mönster och styrkor att välja mellan, utan du kan till och med skapa dina egna mönster eller ställa in vibratorn så att den följer takten i en viss låt. Det finns nästintill oändligt med möjligheter som du inte vill gå miste om.

Så här drivs din appstyrda vibrator

Man kan dela in vibratorer i två olika kategorier: de som använder batterier och de som laddas upp med hjälp av en sladd. Även om de batteridrivna vibratorerna kan vara ganska mycket billigare bör du ha i åtanke att de kan bli relativt dyra i längden. Du tvingas nämligen att köpa nya batterier vid jämna mellanrum, och därför kan det sluta med att du sparar in pengar på att köpa de dyrare uppladdningsbara vibratorerna.

Andra spännande vibratorer att prova på

När vi nu har kikat på just de appstyrda vibratorerna, vilka andra spännande sorter finns det på sexleksaksmarknaden? En av de många favoriterna är utan tvekan lufttrycksvibratorn som stimulerar klitoris på djupet med hjälp av tryckvågor. Detta är en revolutionerande sexleksak som i skrivande stund har blivit utomordentligt populär i många länder världen över.

Inte får vi heller glömma att lyfta fram Rabbit-vibratorn som är en riktig hejare på att multitaska. Detta är nämligen en leksak som både stimulerar G-punkt och klitoris samtidigt tack vare de två motorerna. Sist men inte minst ska vi lite snabbt nämna de vibrerande äggen. Dessa agerar som utmärkta G-punktstimulerande leksaker och är små nog att föra in inför fräcka lekar ute bland offentligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *